KVHN- Handen af van de Homeopathie

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Opdrachtgever:
Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland

Onderwerp:
Handen af van de homeopathie

Stijl:
Standaard animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Iedereen moet vrijheid hebben om zelf te kunnen kiezen als het gaat om homeopathische middelen. Daarom vraagt het KVHN aandacht voor hun petitie ‘Handen af van de homeopathie!’

De uitvoering.

In deze standaard animatie legt het KVHN de focus op het probleem omtrent de gang van zaken over homeopathische middelen en roept kijkers op hen te steunen.

Hierbij is gekozen voor een kleurrijk en gedetailleerd design om zoveel mogelijk aan de verbeelding over te laten voor de kijkers. In combinatie met clean sounddesign vraagt het KVHN zo op een vriendelijke manier steun voor hun petitie.

Deze video is perfect als call to action video en kan op meerdere manieren worden ingezet binnen een marketingcampagne. Zowel online als op tv.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

70% van alle Nederlanders gebruikt wel eens een homeopathisch middel en dat naar tevredenheid. Dan is het toch gek, dat er door regelgeving niet meer op de verpakking mag staan waar het middel voor dient. Hierdoor verdwijnen deze homeopathische middelen uit de winkels. En heb jij als gebruiker geen vrije keus meer in zelfzorgmiddelen.

Veel mensen zijn het daar niet mee eens en daarom is de Vereniging Homeopathie een petitie gestart! Handen af van de homeopathie!

Dit doen we omdat we vinden dat iedereen vrij moet zijn om zelf te kunnen blijven kiezen.  Om voor jou deze vrije keuze voor een natuurlijk middel te behouden, gaan we naar Den Haag!

Help jij ons mee? Teken de petitie en word lid van de Vereniging Homeopathie.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.