JLL – Rotterdam Central District

[pdf-embedder url=”https://www.coolermedia.nl/wp-content/uploads/2017/05/JLL_RCD_A3_FINAL_WEB_optimized_locked.pdf”]

Opdrachtgever:
JLL

Onderwerp:
Rotterdam Central District

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
Om de huidige status van het Rotterdam Central District in een overzicht te communiceren met de belangrijkste pijlers omtrent nieuwe projecten, ontwikkelden wij een maatwerk infographic voor JLL.

De uitvoering.

In het design is inspiratie gehaald uit stadmanquette’s om het district visueel tot leven te laten komen. Met behulp van 3D-effecten en twee-puntperspectief creërden we een realistische look & feel hiervoor, zodat de aandacht meteen gegrepen wordt.

Daarnaast wordt via de huisstijlkleuren en een simpele legenda direct helder welke nieuwe bouwprojecten Rotterdammers kunnen verwachten, en nog belangrijker: op welke plek.

Vervolgens wordt bondig en doeltreffend met behulp van tekst, symbolen en grafieken de cijfermatige informatie verteld, zodat deze zowel visueel als tekstueel toegelicht worden. En door het staande formaat is deze infographic ideaal voor online gebruik binnen e-mailmarketing en op belanghebbende websites. Daarbij draagt het staande formaat van de infographic bij aan de mobielvriendelijkheid bij online communicatie.

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Infographic laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.