HAN VDO – Visie op leren

Opdrachtgever:
HAN VDO

Onderwerp:
Visie op leren

Stijl:
Maatwerk animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
HAN VDO legt uit waarom leren naast je werk in de praktijk heel goed werkt.

Het script.

Naast je werk ook nog leren? Dat is een uitdaging! Je bent ontzettend druk, maar je bent ook gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen. Je wilt je kostbare tijd efficiënt besteden en zeker weten dat je de juiste studiekeuze maakt. Het gaat immers om jouw toekomst. HAN VDO begeleidt al meer dan 25 jaar de ontwikkeling van professionals en organisaties in Zorg en Welzijn.  Ik laat je graag zien waarom dit werkt in de praktijk.

Leren met HAN VDO is duurzaam en gericht op verbetering voor jou en je werkomgeving. Met toonaangevende trainers, actieve werkvormen en passende begeleiding zorgen wij voor een onvergetelijke leerervaring.

De toegevoegde waarde van onze post HBO leertrajecten wordt erkend door vele beroeps- en brancheverenigingen. De onafhankelijke certificering van CEDEO en de tevredenheid van deelnemers zijn daarbij het bewijs van de hoge kwaliteit die wij leveren.

Onze leertrajecten zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals, adviseurs en partners uit jouw werkveld. Je weet dus zeker dat het leertraject actueel en relevant is voor je dagelijks werk.

Bij HAN VDO ben je zelf verantwoordelijk voor je leertraject. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen en ontdekt nieuwe mogelijkheden met de kennis die je hebt opgedaan.

Wil je weten hoe je met HAN VDO jouw toekomst kunt starten? Mijn naam is Hannah en ik nodig je uit dit te ontdekken op onze website of in een persoonlijk gesprek.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.