Gemeente Tilburg – TOF

Opdrachtgever:
Gemeente Tilburg

Onderwerp:
TOF

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Wist je dat je weer gezellig kunt winkelen in Tilburg? De afgelopen jaren baande je je een weg door verschillende winkels om van de Emmapassage naar het Pieter Vreedeplein te komen. Bovendien sloten veel winkels hun deuren.

De gemeente investeert flink in een bruisend stadshart met een uniek en gevarieerd winkelaanbod. Waar lokale en internationale helden een plek krijgen.

Door samenwerking met vastgoedeigenaren en ondernemers creëren we een stad waar je voor je plezier komt winkelen. De verbouwingen gaan zo snel, dat je letterlijk de vooruitgang ziet, wanneer je door het centrum loopt. Hierbij kijken we goed wat er bij jou, als Tilburger, speelt en of de veranderingen ook passen bij het DNA van Tilburg.

Zo slenter je via mooie winkelstraten met trendy merken van het ene winkelgebied naar het andere. Bezoek je een koffietentje op de hoek van een van de nieuwe straten of rust je uit op een van de sfeervolle pleinen. En dat is weer goed voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid.

Samen bouwen we aan een toffe stad. Kom kijken in het centrum van Tilburg!

Hier de korte call-to-action, nu via een block