De Persgroep – Digitale Producten ED

[av_video src=’https://vimeo.com/224156897′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Opdrachtgever:
De Persgroep

Onderwerp:
Digitale Producten ED

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Wist u dat uw abonnement op de papieren krant ook toegang geeft tot onze digitale producten? Hiermee gaat een wereld aan extra nieuws voor u open!

In de digitale krant leest u het nieuws uit de verschillende regio’s. Via de website en nieuwsapp bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En wilt u het nieuwsaanbod helemaal naar uw voorkeur samenstellen? Dan maakt u met Topics.nl zelf een selectie van onderwerpen uit 13 kwaliteitskranten waaronder het AD en de Volkskrant.

Om toegang te krijgen tot alle digitale producten, heeft u een profiel nodig. Het aanmaken is eenmalig en doet u in een paar stappen.

Ga naar de registratiepagina van uw krant en maak veilig een profiel met wachtwoord aan. U ontvangt een email van uw krant. Klik op de link in de email en activeer uw profiel. Ga naar “Abonnement” en koppel uw abonnementsnummer. Deze vindt u terug op uw bankafschrift.

Log nu direct in op de digitale krant, Topics.nl of bekijk alle mogelijkheden en veelgestelde vragen via onze  Klantenservice.

Veel digitaal leesplezier!

Hier de korte call-to-action, nu via een block