B&R Industrial Automation – Innovation Day

Klant:
B&R Industrial Automation – Innovation Day

Onderwerp:
Innovation Day

Stijl:
Aftermovie

Opdracht:
Wij werden uitgenodigd voor de populaire Innovation Day van B&R om beeldmateriaal te schieten voor een unieke en professionele aftermovie!

De uitvoering.

In deze aftermovie is de Innovation Day van B&R op visuele wijze samengevat. We gingen op pad met een professionele crew om beeldmateriaal te verzamelen om de hoogtepunten van het event te verwerken in een coole video.

Vooraf is bedacht welke shots een mooie beleving weer zouden geven. Daarnaast schoten we veel extra beeldmateriaal om een ruime collectie te hebben. Alleen de beelden van hoogste kwaliteit en die het beste invulling geven aan de sfeer van het event, werden geselecteerd voor het editen.

Twee grote voordelen van een aftermovie zijn dat het breed inzetbaar is; ter promotie op social media, op je website of tijdens andere events. Het tweede is dat een super goede stimulans is om meer word-of-mouth over je event te krijgen. Mensen die praten over je, zelfs nog lang na afloop van je event, zorgt voor meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer bezoekers!

Hier de korte call-to-action, nu via een block