Binck Bank – Orderproces

Opdrachtgever:
Binck Bank

Onderwerp:
Orderproces

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Het orderproces tijdens het beleggen is een ingewikkelde kwestie. Met een duidelijke animatie legt Binck Bank dit uit.

De uitvoering.

Binck Bank koos voor een Standaard Animatievideo voor de uitleg van het orderproces bij het beleggen. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd over de berekening van het rendement van een belegging. Aan de hand van een rekenvoorbeeld wordt toegelicht welk voordeel Binck Bank voor de consument kan leveren.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van Binck Bank wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

Het script.

Wat bepaalt het rendement van uw belegging?

Naast de koerswinst hebben natuurlijk de transactiekosten invloed op uw rendement. Maar, er is nóg een belangrijk, onzichtbaar element: de prijs die u op de beurs betaalt voor een aandeel. De uitvoeringsprijs.

Na plaatsing van uw aandelenorder wordt via de beurs gezocht naar de beste uitvoeringsprijs. Om de beste uitvoeringsprijs voor aandelen te behalen is Binck aangesloten op Best of Book, een service van Euronext speciaal voor particuliere beleggers. Dit levert u in de meeste gevallen een aanzienlijke prijsverbetering op: een lagere prijs bij aankoop, en een hogere bij verkoop.

Dit voordeel kan flink oplopen.

Stel, u koopt 1000 aandelen waar u normaal 10 Euro per aandeel voor zou betalen. Als u een uitvoering krijgt die 1 cent beter is dan de getoonde koers, dan levert dit u een direct voordeel op van 10 Euro. Hoe groter uw order is, hoe hoger dit voordeel voor u oploopt. Het behaalde voordeel is vaak groter dan de betaalde transactiekosten.

Bij ons staat de beste orderuitvoering voorop, ten gunste van uw rendement.  En dit allemaal op een transparante en veilige manier.

Graag vertellen wij u meer. Neem hiervoor contact met ons op.

Hier de korte call-to-action, nu via een block