De Karavaan – Artishock

Opdrachtgever:
Artishock

Onderwerp:
De Karavaan

Stijl:
Maatwerk Infographic

Het script.

Brabant heeft een rijk sportklimaat. Dit is te danken aan haar investeringen in sport en aan haar actieve sportverenigingen. Zonder deze verenigingen, geen Brabantse kampioenen.

Helaas beschikken niet alle verenigingen over voldoende financiële middelen. De Karavaan biedt een podium om projecten te realiseren zoals de aankoop van nieuwe ballen of het verbeteren van voorzieningen voor mindervaliden.

De sportvereniging maakt een project aan op www .brabant.nl/dekaravaan, en geeft het project een omschrijving en streefbedrag. Nu kan de werving voor donaties beginnen!

Tegelijkertijd nodigen Brabantse topsporters alle Brabanders uit om mee te doen aan sportieve uitdagingen op 7 topsportlocaties in Brabant. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een van de projecten om vervolgens in het voorjaar mee te doen aan een van de 7 uitdagingen.

Door middel van sponsoring haal je geld op voor een project en dus voor een sportvereniging. Je hoeft hierbij niet persé lid te zijn van een sportvereniging.

Op donderdag 14 mei 2015 vertrekt de karavaan vanuit Den Bosch langs verschillende sportieve uitdagingen. Hier supporten bekende Brabantse topsporters en jonge talenten alle deelnemers bij hun uitdagingen.

Met de Karavaan zetten we Brabant in beweging. Wil je als sportclub je project aanmelden? Wil je een uitdaging aangaan of een project steunen met een donatie? Ga dan naar www .brabant.nl/dekaravaan.

Hier de korte call-to-action, nu via een block