Alembo – Over Alembo

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Opdrachtgever:
Alembo

Onderwerp:
Over Alembo

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Uw onderneming groeit hard. U moet continu nieuwe medewerkers inwerken, aanvragen verwerken en telefoontjes van klanten beantwoorden. Dit kost veel tijd en geld, terwijl u het al zo druk heeft!

Alembo laat uw bedrijf harder groeien door arbeidsintensieve taken uit handen te nemen. Wij ondersteunen u bij administratieve werkzaamheden, het generen van web-content en het uitvoeren van uw klantenservice.

Wij begrijpen dat het als onderneming altijd spannend is om werkzaamheden uit te besteden. Daarom starten we met een pilot zodat u ziet welke meetbare resultaten we voor u behalen.

Als ervaren partij zijn wij flexibel om in te spelen op pieken en dalen en kunnen we grote hoeveelheden informatiestromen verwerken. Door het internationale karakter van Alembo zijn we 24 uur per dag bereikbaar. Met onze diensten kunt u aantoonbaar meer dan 30% kosten besparen.

Zo hoeft u voor deze werkzaamheden niet iedere keer nieuwe werknemers aan te nemen en kunt u zich blijven richten op de groei van uw bedrijf.

Vele bedrijven gingen u voor. Ervaar het gemak om administratieve werkzaamheden, web-content en klantenservice uit te besteden aan Alembo.

Neem contact op www.alembo.nl

Uitlegfilm laten maken.

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.