Agrifirm – Over Ons

Opdrachtgever:
Agrifirm

Onderwerp:
Over Ons

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

De agrarische sector is continue in beweging: de veranderende wetgeving, de toename van bovenwettelijke eisen vanuit de retail en de toenemende vraag van consumenten naar maatschappelijk verantwoorde producten. Hierdoor wordt de bedrijfsvoering van telers steeds complexer en nemen de kosten toe.

Hoe gaat Agrifirm hier mee om? We hebben als doel maximale waarde te creëren voor telers, met minimale impact op milieu en leefomgeving.

Samen met onze partners dragen we bij aan de productie van voldoende, veilige en betaalbare producten. Dit doen we door deskundig advies op maat dat steeds vaker gebaseerd is op data van het bedrijf. Wij richten ons op maatschappelijk verantwoorde gewasbescherming. Integrale en duurzame oplossingen voor de optimale bescherming van gewassen en een toename in het gebruik van low-impact middelen. “Zo behalen we aantoonbaar meer rendement met minimale inzet van traditionele gewasbeschermingsmiddelen”.

Daarnaast zorgt Agrifirm voor verbinding in de keten. Van de consument tot aan de teler, retail, NGO’s en de politiek. Hierdoor kan de gezamenlijke slagkracht worden vergroot en collectieve en duurzame oplossingen worden bereikt.

Zo zijn we samen klaar voor de toekomst!

Hier de korte call-to-action, nu via een block