LOGOANIMATIE LATEN MAKEN.

Animatie laten maken

Je logo is hét herkenningspunt van je bedrijf. Het is uniek, opvallend en wekt in een oogopslag interesse. Toch kun je nét een stapje verder gaan met je bedrijfslogo. Animatie is daarop het antwoord! Een logoanimatie laten maken wordt namelijk steeds vaker gedaan om op te vallen tussen alle andere logo’s. Het trekt direct de aandacht van je publiek en heeft een gedenkwaardig effect.

Laat ook jouw bedrijfslogo tot leven komen in een logoanimatie. Onze uitlegexperts vertellen je er alles over tijdens een geheel vrijblijvend gesprek.

Animatie laten maken

EEN LOGOANIMATIE
LATEN MAKEN?

pijl omhoog
EMERCE 100
YouTube Certified
BING Ads
Google Partner
10 YEARS OF EXPERIENCE

Ons werk.

dynaf logoanimatie

Dynaf

Intrasurance logo laten maken

Intrasurence

HLB logoanimatie

HLB

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

Client review | Auxilium offshore B.V.

“Wij hebben gekozen voor Cooler Media, omdat zij een zeer pro-actieve en heldere aanpak presenteerden. Precies de manier waar wij naar op zoek waren.”

Auxilium Offshore B.V. daagde ons uit om een uitleganimatie te maken waarin de missie van het bedrijf en zijn service wordt uitgelegd. In deze video zie je hoe zij het hele proces van idee tot de uiteindelijke animatie hebben ervaren.

beoordeeld met een 9+

HET LOGOANIMATIE PRODUCTIEPROCES.

Het gesprek

Tijdens telefonisch contact bespreken we jouw wensen, zodat onze animators aan de slag kunnen met de eerste versie van je logoanimatie. Deel met ons al je wensen en ideeën en wij zorgen voor de realisatie! Compleet inspiratieloos? Geen nood, wij zorgen hiervoor. Aan het einde van het gesprek kunnen we hoe dan ook starten en jouw unieke, geanimeerde bedrijfslogo maken.

Eerste design

Naar aanleiding van hetgeen wat we hebben besproken tijdens het telefoongesprek, werken we alles uit in het ontwerp van jouw logoanimatie. Je krijgt in deze fase de mogelijkheid om feedback te geven. Hierna kunnen onze experts eventuele aanpassingen maken.

Final design

We maken jouw logoanimatie definitief. We nemen je eventuele feedback mee en verwerken dit in het final design van je logoanimatie. Hierna is je logoanimatie écht klaar voor gebruik!

Verspreiding

Je logoanimatie kun je strategisch inzetten op social media, je website en in je video’s. In deze optionele fase helpen we jou bij het inzetten van je logoanimatie als marketingmiddel. Benieuwd wat we precies kunnen betekenen voor je? Neem contact op met onze video marketing experts. Zij adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden.