Interactieve infographics | Inspiration

Cijfermatige informatie op een unieke en leuke manier laten zien? Dat kan door gebruik te maken van interactieve infographics! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van infographics. Daarom hebben wij speciaal een lijst opgesteld om inspiratie op te kunnen doen.

The flow towards Europe

Europa beleeft op dit moment de grootste vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Op basis van gegevens van de VS is de omvang van deze crisis verduidelijkt met een interactieve infographic. Wanneer je over een land beweegt met je muis zie je de vluchtelingenstroom met bewegende puntjes. Elk puntje staat voor 25 mensen.

The flow towards Europe

The New New York Skyline

New York heeft een van de meest betoverende skylines in de VS. Deze wordt steeds groter en veranderd daardoor ook. De interactieve infographic van National Geographic geeft een weergave van deze skyline. Scroll door de stad en klik op punten voor meer informatie.

The New New York Skyline

De evolutie van internet

Weet jij hoe de ontwikkeling van het internet is verlopen sinds deze is ontstaan? Evolution of the Web heeft daarvoor een interactieve infographic gemaakt die met gekleurde balken de interactie tussen web technologieën en browsers weergeeft.

De evolutie van internet

In flight | see the planes in the sky right now

Benieuwd hoeveel commerciële vliegtuigen er op dit moment in de lucht vliegen? Met de interactieve infographic van In flight kun je dat zien. De landkaart met de vele vluchten zijn weergegeven met behulp van de interactieve live-gegevens van FlightStats.

see the planes in the sky right now

Vitamin Atlas

Wist jij dat vitaminen erg belangrijk zijn voor je gezondheid? Met deze interactieve infographic leidt Good Magazine je door een lichaam. Er wordt op een overzichtelijke manier weergegeven welke vitamines er zijn en welke je nodig hebt.

Vitamin Atlas

Een interactieve infographic laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op en wij staan voor je klaar!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je aan vraag, opmerking of idee? Laat je bericht achter en we komen binnen een uurtje bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan