HOW TO VIDEO LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Een how to video oftewel een uitleg video biedt veel mogelijkheden. Maar welke mogelijkheden zijn dat allemaal?

Je kan alles verwerken in een how to video. Complexe moeilijke zaken kan je door middel van beeld vergemakkelijken. Zo begrijpen mensen beter wat je wilt uitleggen. Met de vormgeving kan je ook alle kanten op. Je kan uitleg verwerken in een uitleg animatie, uitleg video of interactieve infographic. 

Bij Cooler Media zit je goed! Wij produceren sinds 2011 al de vetste how to animaties en video’s. Dankzij slimme combinaties van beeld, animatie, geluid en tekst weten wij de boodschap goed over te brengen.

Meer weten? We adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en bijbehorende kosten?

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN UITLEGFILM
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail waterschap brabantse delta

Waterschap Brabantse Delta

Waterschap Brabantse Delta liet veiligheidsinstructies vastleggen in een combinatie van film en animatie op maat.

thumbnail beter healthcare

Beter Healthcare

De rol van Beter Healthcare in de zorg uitgelegd in een testimonial video.

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

thumbnail brandweer

Brandweer Nederland

Brandweer Nederland legt in een animatie uit hoe je mee kan helpen om loze meldingen terug te dringen.

thumbnail VVV

VVV

Een animatievideo met de kleurrijke VVV cadeau kaart in het middelpunt.

thumbnail vereniging voor schematherapie

Vereniging voor Schematherapie

Therapie voor persoonlijkheidsproblemathiek, alleen hoe werkt dat?

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

How to video productieproces.

Concept & Script

Tijdens een Magic Meet zetten wij jouw ideeën en wensen om in een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen gerichte vragen. Zo krijgen we samen inzicht wat je wilt uitleggen in de how to video. Gedurende de Magic Meet ontwerpen wij de eerste schetsen voor een storyboard en krijg je aan de einde van de meeting jouw eerste versie mee.

Productie

Ben jij tevreden met het script en storyboard? Nice! In het geval van een film plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een team naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw how to video.  In het geval van een animatie werken we het storyboard uit. Daaruit komt een visual desgin! Hierdoor weet jij precies hoe je animatie eruit komt te zien. Na goedkeuring, starten we met de  productie.

 

Post-Productie

In het geval van film, kiezen we zorgvuldig de beste beelden uit. Vervolgens gebruiken we diverse professionele technieken om jouw how to video een filmisch effect te geven. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sounddesigner de juiste geluiden en muziek toe. In het geval van animatie krijg je de eerste versie van jouw animatie. deze versie heeft een voice-over maar nog geen sounddesign. Graag ontvangen we je feedback en gaan we aan de slag met de definitieve versie. We stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben. 

Verspreiding

Jouw video is af! Tijd om je kindje los te laten en het te delen met de wijde wereld. Ook daar kunnen we je bij helpen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt.