HOW TO VIDEO LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Een how to video oftewel een uitleg video biedt veel mogelijkheden. Maar welke mogelijkheden zijn dat allemaal?

Je kan alles verwerken in een how to video. Complexe moeilijke zaken kan je door middel van beeld vergemakkelijken. Zo begrijpen mensen beter wat je wilt uitleggen. Met de vormgeving kan je ook alle kanten op. Je kan uitleg verwerken in een uitleg animatie, uitleg video of interactieve infographic. 

Wil je een how to film laten maken? Dan zit je bij Cooler Media goed. Wij produceren sinds 2011 al de vetste how to animaties en video’s. Dankzij slimme combinaties van beeld, animatie, geluid en tekst weten wij de boodschap goed over te brengen.

Meer weten? We adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en bijbehorende kosten? . 

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN UITLEGFILM
LATEN MAKEN?

Een duidelijke werkwijze.

1

STRATEGIE

Elke samenwerking begint met een strategische sessie, de unieke Magic Meeting.

2

CREATIE

Vanuit de strategie ontwikkelen we alles wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

3

RESULTAAT

Na oplevering van alle coole content voeren we de volledige strategie voor je uit!

Klanten beoordelen ons.

Voorbeelden van how to video’s

Docsure

Doscure

Over Docsure

Mondiaal FNV

Mondiaal FNV

Wat doen wij?

B2B Do

VVV Nederland

Cadeaukaart

HOW TO PRODUCTIEPROCES.

Concept & Script

Tijdens een Magic Meet zetten wij jouw ideeën en wensen om in een script. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen gerichte vragen. Zo krijgen we samen inzicht wat je wilt uitleggen in de how to video. Gedurende de Magic Meet ontwerpen wij de eerste schetsen voor een storyboard en krijg je aan de einde van de meeting jouw eerste versie mee.

Productie

Ben jij tevreden met het script en storyboard? Nice! In het geval van een film plannen we een draaidag in. Op deze dag komen we met een team naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw uitlegfilm.  In het geval van een animatie werken we het storyboard uit. Daaruit komt een visual desgin! Hierdoor weet jij precies hoe je animatie eruit komt te zien. Na goedkeuring, starten we met de  productie. 

 

Post-Productie

In het geval van film, kiezen we zorgvuldig de beste beelden uit. Vervolgens gebruiken we diverse professionele technieken om jouw how to video een filmisch effect te geven. Zo wordt er kleurcorrectie toegepast en voegt een sounddesigner de juiste geluiden en muziek toe. In het geval van animatie krijg je de eerste versie van jouw animatie. deze versie heeft een voice-over maar nog geen sounddesign. Graag ontvangen we je feedback en gaan we aan de slag met de definitieve versie. We stoppen niet totdat we de perfecte sfeer in beeld hebben. 

Verspreiding

Jouw how to video is af! Tijd om je kindje los te laten en het te delen met de wijde wereld. Ook daar kunnen we je bij helpen. Wil je bijvoorbeeld graag nieuwe klanten aantrekken? Of wil je meer websitebezoeken? Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt.