ANIMATION & LIVE VIDEO.

Waterschap Brabantse Delta

Cooler Media is al sinds 2011 expert op het gebied van animatie en film. Net zoals onze producten, blijven wij ons ook ontwikkelen. Een van de meest recente ontwikkelingen voor de toekomst is een mix van animation en live video: live animation. Het heeft het beste van beide werelden: het stimuleren van directe interactie met je publiek en de effectiviteit en duidelijkheid van animatie.

Een animatie laten maken bracht altijd al eindeloos veel mogelijkheden met zich mee, maar deze worden steeds uitgebreider met live animation. Daarom helpen we je graag op weg met het realiseren van jouw ideeën. Onze uitlegexperts geven je dan ook geheel vrijblijvend advies.

BEKIJK HIER
DE ANIMATIE!

Waterschap Brabantse Delta

Een duidelijke werkwijze.

1

STRATEGIE

Elke samenwerking begint met een strategische sessie, de unieke Magic Meeting.

2

CREATIE

Vanuit de strategie ontwikkelen we alles wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

3

RESULTAAT

Na oplevering van alle coole content voeren we de volledige strategie voor je uit!

Klanten beoordelen ons.

Voorbeelden van uitlegfilms en animaties.

NVM

NVM

Makelaardij van de toekomst

Waterschap brabantse delta playbutton

Waterschap Brabantse Delta

Instructies

OGZ

OGZ

Webwinkel vakdagen

HET INTERACTIEVE VIDEO PRODUCTIEPROCES.

Script & Storyboard

We trappen het productieproces af met een ‘Magic Meeting’. Hierin gaan we het uitgebreid hebben over jouw wensen en ideeën voor je animation. Binnen 4 uur zetten we jouw verhaal om in een eerste versie van het script. Een tekenaar maakt ter plekke de eerste schetsen van je animation. Jij gaat naar huis met een eerste beeld van je animation of live video.

Visual Design

Alles wat we hebben besproken, vormt de basis voor het visual design. Hierin wordt jouw animatie beeld voor beeld uitgewerkt met daarbij een uitgebreide beeldbeschrijving en de voice-overtekst. Je kunt dit vergelijken met een soort stripverhaal. Hiermeer geven wij je een impressie van de animation die wij voor je gaan maken!

Productie

Ga je akkoord met het visual design? Dan starten we de productie van je animation! De voice-overtekst wordt ingesproken door een stemacteur en we brengen de designs tot leven in de eerste versie van jouw video. Je krijgt eerst een versie zonder sounddesign en muziek. Wanneer we hierop je feedback hebben ontvangen, worden er passende geluidseffecten toegevoegd door onze sounddesigner. Jouw animatie is nu klaar!

Verspreiding

Tijd om het beestje vrij te laten. Hoe ga je dit doen? Wie ga je aanspreken met je kersverse animatie, via welke kanalen en welke doelen stel je hierbij op? Bij succesvolle verspreiding van je komt veel kijken. Gelukkig, kunnen wij je ook in deze optionele fase te hulp schieten met onze video marketing dienst. Onze experts ontwikkelen een uniek strategieplan om de door jouw beoogde doelen te halen met je video. Zij zetten vervolgens je campagne op, managen, evalueren en optimaliseren dit én jouw video behaalt daadwerkelijk succes!