360 GRADEN VIDEO LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Met een 360 graden video weet je zeker dat je opvalt! Dit soort video’s worden gefilmd met een speciale camera die aan de voor en achterkant een wide angle lens heeft. Wanneer je deze beelden aan elkaar plakt krijg je een 360 graden video. Je kijkers kunnen zelf bepalen welke kant ze op kijken in de video. Wat betreft creativiteit steek je met dit type video met kop en schouders boven je concurrenten uit!

Wil je meer weten? Wij adviseren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN 360 GRADEN
VIDEO LATEN MAKEN?

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

HET 360 GRADEN VIDEO PRODUCTIEPROCES.

Script

Tijdens een ‘Magic Meeting’ ontdekken we wat jouw wensen zijn voor de video. Samen zetten we op papier wat je wilt communiceren. Gedurende de meeting wordt het script geschreven waarin de hele video van begin tot eind wordt vastgelegd.

 

Productie

Ben je tevreden met het script? Super! Dan plannen we een draaidag in en komen we met ons team (bestaande uit drie man) naar de gewenste locatie. We filmen in één keer al het beeldmateriaal wat we nodig hebben voor jouw 360 graden video.

 

Post-Productie

Wanneer alles op beeld staat kiezen we zorgvuldig uit welke beelden we gaan gebruiken in de video. We maken gebruik van professionele technieken om jouw 360 graden video een dynamisch effect te geven. Ook de kleurcorrectie, sounddesign, geluiden en muziek worden toegevoegd.

 

Verspreiding

Het is zo ver, je 360 graden film is af! Tijd om je video te delen met de rest van de wereld. Ook hier kunnen wij je bij helpen. Met ons video marketing pakket zorgen we ervoor dat jij jouw doelstellingen behaalt.