Zorgon – Trainee

Opdrachtgever:
Zorgon

Onderwerp:
Trainee

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Wat ga je doen na je studie? Werken voelt alsof je sociale leven op een laag pitje komt te staan. Maar je hebt wél de droom om jezelf te ontwikkelen en “later” mensen, processen en systemen in de zorg beter te maken.

Maak een vliegende start in je carrière met het traineeprogramma van Zorgon!

Je gaat vier dagen in de week aan de slag als projectondersteuner in een zorginstelling. En die laptop, telefoon en auto van de zaak die krijg je gewoon! Op vrijdag kom je met je nieuwe trainee vrienden samen. Om ervaringen uit te wisselen en trainingen te volgen op het gebied van kennis en vaardigheden door specialisten uit de zorg.

Zo combineer je de vrijheid van studeren met werken aan je toekomst samen met een groep fantastische Zorgon collega’s! Bel ons voor meer informatie of solliciteer direct via [email protected]

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews