Ziekenhuis Gelderse Vallei – Algemene veranderingen

Opdrachtgever:
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Onderwerp:
Algemene veranderingen

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
In deze actuele standaardanimatie legt Ziekenhuis Gelderse Vallei de gang van zaken uit in de Corona-tijd. Zo worden patiënten op de hoogte gesteld van de getroffen maatregelen en weten zij precies wat te doen wanneer zij een afspraak hebben.

De uitvoering.

In tijden van Corona zijn er veel onduidelijkheden die om uitleg vragen. Want wat mag nu wel en wat mag nu niet? Kan ik nog wel veilig naar het ziekenhuis voor andere klachten of controles en hoe is dit dan geregeld?

Ziekenhuis Gelderse Vallei koos voor een standaard animatie om bezoekers op de hoogte te stellen van de veranderingen die naar aanleiding van het Coronavirus worden doorgevoerd.

Met een uniek kleurenpallet en logoanimatie komt de gepersonaliseerde boodschap van Ziekenhuis Gelderse Vallei tot leven met behulp van ons Sketch Design. Ideaal voor in de wachtkamers, op de website en andere vormen van patiëntencommunicatie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews