Waterschap Brabantse Delta – Waterwerken in 2019

Opdrachtgever:
Waterschap Brabantse Delta

Onderwerp:
Waterwerken 2019

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Iedereen in Nederland betaalt waterschapsbelasting. Waterschap Brabantse Delta legt met deze infographic uit wat er met die belastinggelden gedaan wordt. Het Waterschap zorgt onder andere voor waterveiligheid, waterkwaliteit en zuivering. Leg dit uit op een simpele en leuke manier die elke Brabander begrijpt en wil lezen.

De uitvoering.

Om alle werkzaamheden zo duidelijk mogelijk uit te leggen koos het Waterschap voor onze maatwerk infographic, welke bij meer dan 810.00 huishoudens in Brabant op de deurmat is gevallen.

In het design is gekozen voor aanvullende kleuren op de huisstijl om een extra frisse indruk op te wekken. De relatief simpele karakters steken extra af bij de kleuren, waardoor ze extra aandacht krijgen. Door de grote hoeveelheid te communiceren informatie zijn figuren en situaties duidelijk en snel leesbaar door een strak en  gestileerd design.

Veel Infographics maken gebruik van een rechtopstaand (portret) formaat, meestal langer dan een normaal vel papier. Dat is super voor computerschermen maar niet zo handig bij de printer. Dankzij het liggende A4 formaat is deze infographic wel makkelijk te printen, wat een belangrijke vereiste is wanneer je deze grote volumes wilt versturen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews