VVV Nederland – Cadeaukaart kopen

Opdrachtgever:
VVV Nederland

Onderwerp:
Cadeaukaart kopen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
De druk om eindejaarsgeschenken steeds origineler te maken doet af aan het nut van het cadeau. VVV Nederland speelt met haar cadeaukaart in een divers en écht bruikbaar geschenk.

De uitvoering.

Originele eindejaarsgeschenken bedenken is nog best lastig, maar origineel hoeft niet altijd nuttig te zijn. VVV wilde daarom een video waarin hun belangrijkste product wordt uitgelicht: de VVV cadeaukaart.

Het idee is om kijkers door middel van de animatie zich te laten identificeren met het welbekende probleem van eindejaarsgeschenken bedenken. Dit roept direct de vraag op ‘wat geef je je personeel of collega’s nou als leuk cadeau?’.

Middels een eenvoudige animatiestijl is de kleurrijke cadeaukaart het middelpunt van de animatie. Tevens wordt er sterk gefocust op de veelzijdigheid van de kaart. Het professionele sounddesign maakt de beleving compleet.

Door de inzet van de video’s op LinkedIn en YouTube komen zowel zakelijke klanten als consumenten in aanraking met de video’s.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews