Vereniging voor Schematherapie – Schematherapie

Opdrachtgever:
Vereniging voor Schematherapie

Onderwerp:
Schematherapie

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Beter inzicht in je emoties en gevoelens en het doorbreken van vaste patronen om je beter te voelen; schematherapie biedt hierbij hulp. Vereniging voor Schematherapie koos voor een maatwerk animatie om kijkers meer inzicht te geven in hoe schematherapie werkt, waarom het werkt en wat voor hen kan betekenen.

De uitvoering.

Met deze maatwerk animatie wilt Vereniging voor Schematherapie kijkers introduceren en uitleg geven over het belang en de hulp die schematherapie kan bieden voor jou of iemand uit je omgeving.

Het idee is om kijkers door middel van de animatie zich te laten identificeren met de unieke karakters. Het verhaal bevat veel informatie, die door middel van visualisatie wordt verstrekt en verteld om het script voor de voice-over tot een minimum te houden en de kracht van animatie zijn werk te laten doen.

Met de juiste combinatie van tekst, sounddesign en persoonlijke kenmerken van VvS wordt de belediging compleet. Door de inzet van de video op de homepagina van de website, komt de doelgroep vrijwel direct in aanraking met de animatie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews