VNG – Samenwerking Zorg & Veiligheid

Opdrachtgever:
Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Onderwerp:
Samenwerking zorg en veiligheid

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Helaas kent iedere gemeente situaties waarin inwoners slachtoffer worden van misbruik en criminaliteit. Deze kleine groep mensen heeft niet alleen zorg nodig, maar ook het gevoel van veiligheid. Daarom slaan meerdere zorg- en veiligheidsinstanties hun handen in één voor een persoonsgerichte aanpak.

De uitvoering.

Hoe maak je een gemeente veiliger voor inwoners die je ook zorg dient te verlenen? De standaard animatie in de designstijl Business licht voor de VNG uit hoe zorg- en veiligheidsinstanties de handen in één slaan.

De animatie is opgebouwd met verschillende karakters om de menselijke aard van het verhaal te benadrukken. Met een belanghebbende inwoner in de hoofdrol wordt de rode draad van het verhaal vertelt. Doordat we hier en daar een vleugje humor toe hebben gevoegd, wordt de serieuze boodschap luchtig en behapbaar voor de kijkers.

En door de combinatie van professioneel sounddesign, rijke scènes en subtiel gebruik van illustraties en tekst, is de animatie perfect voor op de website, sociale kanalen en in mailcommunicatie voor alle gemeenten.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews