VGM – Database

Opdrachtgever:
VGM

Onderwerp:
Database

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Wat is de gemiddelde huurprijs in de gemeente Rotterdam voor een vrije sector huurwoning? Heb ik in mijn winkelportefeuille meer leegstand dan gemiddeld in de markt? Betalen onze huurders in verhouding veel of weinig aan servicekosten? Als vastgoedmanager ontbreekt het je vaak aan marktinformatie op het gebied van vastgoedexploitatie. Belangrijke informatie, om goed onderbouwde beslissingen te nemen en opdrachtgevers van betrouwbare adviezen te voorzien.

De VGM NL Database is ontwikkeld voor én door de leden van vastgoedmanagement Nederland om antwoord te geven op dit soort vragen.

Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag de transactieprijsontwikkeling van woningen op zowel landelijk, als lokaal niveau. Ook vind je hier actuele leegstandscijfers in het winkelvastgoed of de servicekostenontwikkeling van kantoren. In de VGM NL Database vind je marktinformatie over alle vastgoedcategorieën.

VGM NL vastgoedmanagementorganisaties leveren periodiek data aan. Na analyse wordt de informatie via online dashboards teruggekoppeld aan jou als vastgoedmanager. Zodat jij deze kunt inzetten bij het maken van rapportages en adviezen.

De VGM NL Database is nu beschikbaar. Vraag je login aan via [email protected]

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2019 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 157 reviews