VGM – Database

Opdrachtgever:
VGM

Onderwerp:
Database

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Vastgoedmanagers komen vaak voor het probleem te staan belangrijke informatie te missen bij het geven van advies. De VGM NL Database biedt hiervoor oplossing.

De uitvoering.

Vastgoedmanagement Nederland wilde een duidelijke video om VGM NL Database te communiceren met het grote publiek. In deze maatwerk animatie komt al het goede van statische infographic naar voren in de vorm van video. Dit voor nog meer dynamiek, duidelijkheid en om kijkers van uitgebreide uitleg te voorzien.

De VGM NL Database is ontwikkeld als snel en eenvoudig informatievoorziening voor vastgoedmanagers. In de maatwerk animatie zijn dan ook dezelfde uitgangspunten gebruikt: overzichtelijk en makkelijk te begrijpen informatie.

Daarbij is de infographic animatie is gewerkt met de huisstijlkleuren van het VGM om herkenning bij de kijker te stimuleren en merkherinnering te vergroten. Door middel van een strategische aanpak met de focus op een specifieke doelgroep, wordt de animatie succesvol verspreid.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews