Stichting Arbocatalogus Afvalbranche – Arbocatalogus

Opdrachtgever:
Stichting Arbocatalogus Afvalbranche

Onderwerp:
Arbocatalogus

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De Arbocatalogus Afvalbranche is een handige verzamelplek met alle informatie en maatregelen over veilig werken in de afvalbranche. In de animatie wordt uitgelegd welke informatie hier terug te vinden is en hoe de catalogus gebruikt kan worden.

De uitvoering.

Stichting Arbocatalogus Afvalbranche koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg over de Arbocatalogus. Deze verzamelplek met informatie over veilig werken in de afvalbranche is opgezet om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. In de animatie wordt op een eenvoudige en begrijpelijke manier gecommuniceerd hoe de catalogus werkt.

Het design is ontworpen in onze speelse Casual-stijl en afgestemd op de huisstijl van Stichting Arbocatalogus Afvalbranche. Op deze manier wordt merkherkenning gestimuleerd bij de kijker. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Snijden beknellen of struikelen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe kun je als leidinggevende en OR, ongelukken zo veel mogelijk voorkomen?

De Arbocatalogus Afvalbranche is de standaard voor veilig en gezond werken.

Maar hoe vind je snel en eenvoudig de informatie die je zoekt? Typ het onderwerp in de zoekbalk zoek op categorieën zoals risico’s en maatregelen bij facet zoeken of klik op één van de activiteiten, bijvoorbeeld inzamelen of bewerken.

Gevonden wat je zoekt? Dan zie je rechts bovenin de status van de informatie. Goedgekeurd door de inspectie SZW overeenstemming tussen werkgevers en werknemers in ontwikkeling of achtergrondinformatie.

De Arbocatalogus Afvalbranche is een op de praktijk gebaseerd hulpmiddel opgesteld door werknemers, werkgevers en brancheorganisaties. Zo proberen we samen ongelukken te voorkomen! Ga vandaag nog aan de slag op arbocatalogus-afvalbranche.nl

Arbocatalogus Afvalbranche. We werken veilig of niet!