Software Heroes

Opdrachtgever:
Software Heroes

Onderwerp:
Vacatureplatform voor software professionals

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Software Heroes is hét platform waar je jouw vacatures voor software professionals deelt. Zo verlies je nooit meer het overzicht, loop je niet tegen problemen aan zoals het jarenlang open staan van je vacatures, en breng je je vacatures doeltreffend en voordelig onder de aandacht. Hoe het werkt en wat de voordelen zijn? Je ziet het in deze maatwerk animatie.

De uitvoering.

In de software branche wordt vaak ondervonden dat geschikte kandidaten vinden makkelijker gezegd is dan gedaan. Daarom werd met een maatwerk animatie het vacatureplatform Software Heroes geïntroduceerd aan belanghebbenden in de software branche.

Met een sterke focus op het huisstijlthema van Software Heroes wordt globaal de insteek, werking en effectiviteit van het platform duidelijk vertolkt. Het belangrijkste was om een informatief verhaal actief en doeltreffend over te brengen. Ook zonder gebruik te maken van karakteranimaties. Hieronder stond het platform centraal.

Het verhaal in de animatie komt tot leven door de gedetailleerde motion graphics en het subtiele en toch aanwezige sounddesign. De vloeiende bewegingen in de animatie zorgen voor een nadruk op effectiviteit en flexibiliteit dat zowel de animatie als het platform kenmerkt. Door de inzet van de video’s op verschillende kanalen, is de animatie effectief verspreid onder zijn gerichte doelgroep.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews