Sociaal Werk Nederland – SWV

Opdrachtgever:
Sociaal Werk Nederland

Onderwerp:
Sociaal Werk Versterkt

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Bang dat de beroepsregistratie veel werk én tijd inneemt wat je niet hebt? Register van Sociaal Werkers Registerplein geven jou meer vrijheid hierin.

De uitvoering.

Sociaal Werk Nederland introduceerde met deze standaard animatie in de vaste stijl Sketch het Sociaal Werk registerplein om de beroepsregistratie makkelijker te maken.

Hoewel er gekozen is voor een standaard stijl zitten er veel unieke elementen in de video verwerkt. Bijvoorbeeld de huisstijlkleuren, het sounddesign, het soepele verloop tussen de scènes en de bewegingen van karakters. Zo geven we altijd een persoonlijke draai aan de video.

De animatie is ideaal om op meerdere manieren in te zetten binnen en video strategie. Van introductievideo op je website of interne communicatie video tot visuele ondersteuning tijdens meetings en bedrijfsevenementen.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Beroepsregistratie? Pfff… ik heb het al zo druk! Hoeveel tijd gaat mij dit kosten? En moet ik dan verplicht trainingen volgen en afvinklijstjes afwerken?

Bij het Register Sociaal Werkers van Registerplein heb je de vrijheid om je beroepsregistratie in te vullen op een manier die het beste bij jou past.

Zit je graag in de schoolbanken doe je liever een snuffelstage of kies je voor het luisteren naar podcasts? Je bepaalt zelf hoe je de verdieping óf verbreding opzoekt. Als startpunt, stel je voor jezelf een doel. Gaandeweg kies je activiteiten die hieraan bijdragen evalueer je vorderingen en stel je eventueel de koers bij.

Met een beroepsregistratie op zak, laat je zien dat je je vak serieus neemt én bijhoudt!

Ga voor meer informatie naar registerplein.nl en start direct je registratie!