Sociaal Werk Nederland – SWV

Opdrachtgever:
Sociaal Werk Nederland

Onderwerp:
Sociaal Werk Versterkt

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Bang dat de beroepsregistratie veel werk én tijd inneemt wat je niet hebt? Register van Sociaal Werkers Registerplein geven jou meer vrijheid hierin.

De uitvoering.

Sociaal Werk Nederland introduceerde met deze standaard animatie in de vaste stijl Business het Sociaal Werk registerplein om de beroepsregistratie makkelijker te maken.

Hoewel er gekozen is voor een standaard stijl zitten er veel unieke elementen in de video verwerkt. Bijvoorbeeld de huisstijlkleuren, het sounddesign, het soepele verloop tussen de scènes en de bewegingen van karakters. Zo geven we altijd een persoonlijke draai aan de video.

De animatie is ideaal om op meerdere manieren in te zetten binnen en video strategie. Van introductievideo op je website of interne communicatie video tot visuele ondersteuning tijdens meetings en bedrijfsevenementen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews