Sociaal Werk Nederland – Leren van inwoners

Opdrachtgever:
Sociaal Werk Nederland

Onderwerp:
Leren Van Inwoners

Stijl:
Standaard Animatie

Het script.

Buurtbewoners betrekken bij activiteiten in de wijk, iemand met LVB meer inspraak geven in zijn eigen leven of met een dakloze de hulp evalueren. Enkele voorbeelden van uitdagingen waar je als sociaal werker tegen aan kan lopen.

Sociaal Werk Versterkt heeft samen met professionals, tools en methodieken verzameld waarmee je inwoners en cliënten beter kan betrekken bij je werk.

Zo biedt de “Participatie Waaier” tien leuke instrumenten. Denk aan de “Fotoscan” waarmee inwoners hun eigen wijk in beeld brengen en de “Gereedschapskist Praat met Mij” waarmee je sociaal werkers, inwoners en beleidsmakers met elkaar verbindt.

Met de methode “Adviesvangers” haal je binnen je eigen doelgroep ideeën en tips op voor een betere ondersteuning. Denk aan kinderen die met elkaar in gesprek gaan over waar ze tegenaan lopen in de hulpverlening.

Ga voor meer tools en methodieken om inwoners en cliënten te betrekken bij je werk naar sociaalwerkversterkt.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews