Seed Valley – Nederland, Zaadland

Opdrachtgever:
Seed Valley

Onderwerp:
Nederland, Zaadland

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
Het mondiaal middelpunt van plantenveredeling en zaadtechnologie. Seed Valley legt deze processen en werkwijzen uit aan de hand van een op maat gemaakte infographic.

De uitvoering.

De infographic van Seed Valley is een perfect voorbeeld van een kleurrijk, gedetailleerd en goed gevuld design dat geen informatie overload versterkt of onoverzichtelijk oogt. Al het goede van een infographic is hierin verwerkt; van op maat gemaakte karakters, tot huisstijlkleuren, illustraties met 3D-effect, een wereldkaart, cijfers en een tekst.

Doordat er flink is gespeeld met de juiste structuur en uiteindelijke lay-out van het design, is er een coherent geheel geproduceerd dat niet alleen de informatie vertelt, maar ook doet laten onthouden.

Daarbij is de infographic ideaal voor online gebruik voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, landingspagina’s en in advertenties. Doordat het een staand formaat heeft, hoef je bij online publicatie ook geen rekening te houden met extra aanpassingen voor de mobielvriendelijkheid, omdat het formaat hier al geschikt voor is.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews