Samiko – Wie zijn we?

Opdrachtgever:
Samiko

Onderwerp:
Wie zijn we?

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Als huiseigenaar heb je verschillende verantwoordelijkheden omtrent de installaties binnen je woning. Maar wat als het misgaat? Comfortinstallateurs helpen en adviseren je hierbij, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en weet waar je verantwoordelijkheid ligt.

De uitvoering.

Als woningeigenaar draag je veel verantwoordelijkheden, maar waar liggen deze precies als het misgaat? Samiko heldert in zijn standaard animatie het een en ander op over zijn service.

Ondanks dat er gekozen is voor een standaard stijl wordt de animatie gekenmerkt door de felle huisstijlkleuren van Samiko, waardoor er een persoonlijke touch is gegeven aan de video.

Daarbij is door middel van gedetailleerd en duidelijk design de voice-overtekst beperkt tot het broodnodige en werd de boodschap visueel versterkt. Zo wordt het verhaal snel duidelijk en creëert de kijker makkelijker een beeld bij de uitleg.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews