RWE – NWOW – Groen, flexibel & gestructureerd

Opdrachtgever:
RWE Amer/Moerdijk

Onderwerp:
Groen, flexibel & gestructureerd RWE

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
RWE koos voor een maatwerk infographic in een vergelijkbare stijl als hun uitleganimaties om eenheid uit te stralen. Op deze manier maakten zij visueel duidelijk hoe een groen, flexibel & gestructureerd RWE er uitziet.

De uitvoering.

In deze maatwerk infographic van RWE laten zij zien welke bouwstenen ervoor zorgen dat zij zichzelf groen, flexibel en gestructureerd kunnen profileren.

In het design is gekozen voor een vergelijkbare stijl met de uitleganimaties van RWE. Dit om eenheid en herkenning te stimuleren. Hierbij is gekozen voor duidelijke kleuren op een grijze achtergrond om de bouwstenen extra te benadrukken. Doordat elke bouwsteen kort en bondig via tekst en grafisch ontwerp is verwerkt in de infographic is er een strak en gestileerd design gecreëerd.

Afsluitend met een call to action (Pak je rol!) is de infographic perfect als introductie om lezers naar meer informatie te leiden. En door het staande formaat is het mobielvriendelijk en geschikt voor website, e-mail, en brochures.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews