Royal Cosun – Resultaten in 2016

Opdrachtgever:
Royal Cosun

Onderwerp:
Resultaten in 2016

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht: 
Royal Cosun had eind 2016 resultaten om trots op te zijn. Om dit te delen met de buitenwereld, werden de belangrijkste uitkomsten gecommuniceerd in een alleszeggende bedrijfsfilm!

De uitvoering.

Om 2016 zo helder mogelijk uit te leggen, hadden enkele medewerkers van Royal Cosun de hoofdrol! Ieder leverde op hun eigen, authentieke wijze een bijdrage in deze bedrijfsfilm. Hiermee wordt een dynamische en diverse film gecreëerd en wordt de menselijke kant van Royal Cosun zichtbaar.

In de film is bewust gekozen voor diversiteit in de achtergrondmuziek, om de verschillende merken te benadrukken. Daarbij is er veel uniek beeldmateriaal geschoten op meerdere locaties. Dit maakt de video rijk en laat de kijker de sferen proeven van de verschillende takken binnen Royal Cosun.

De bedrijfsfilm is een stuk langer dan de gebruikelijke 75 seconden die we gewoonlijk adviseren, maar daardoor niet minder duidelijk of effectief. Het doel is immers om het jaar 2016 op vermakelijke wijze in het zonnetje te zetten voor medewerkers, partners en klanten. Het wordt daarom vooral ingezet voor interne communicatie, de website en in e-mailmarketing. Daarbij kan deze gemakkelijk verkort worden voor advertentieformaten.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews