ROC van Amsterdam – Begeleiding Student

Opdrachtgever:
ROC van Amsterdam

Onderwerp:
Begeleiding Student

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht: 
Om de begeleiding tijdens de studieloopbaan van de student te verduidelijken, visualiseerden het pad van de student in een heldere infographic.

De uitvoering.

De standaard infographic met daarin centraal onze eigen Retro-animatiestijl, brengt de aanpak voor studentenbegeleiding van het ROC van Amsterdam over in een visuele weergave. Met de subtiele verwerking van het logo en de aanwezige huisstijlkleuren van het ROC, is er een persoonlijke draai gegeven aan het design.

De karakters spelen een grote rol in het design; ze communiceren op creatieve wijze welke begeleider in welke fase in de loopbaan van de student van pas komt. Doordat ze ieder een eigen kleur hebben die terugkomt in het pad van de begeleiding, wordt er extra nadruk gelegd op de verschillende rollen van begeleiders.

Deze infographic is ideaal voor digitaal gebruik voor op de websites, in e-mails, tijdens presentaties op open dagen en in de wandelgangen. Door het vierkante formaat is het zowel voor drukwerk als online publicatie geschikt, waardoor het breed in te zetten is.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews