Restauratiefonds – Financieringsregelingen

Opdrachtgever:
Nationaal Restauratiefonds

Onderwerp:
Financieringsregelingen

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht:
Het Nationaal Restauratiefonds bepaalt de juiste financieringsregeling aan de hand van een aantal belangrijke zaken. Met behulp van hun standaard infographic weet je als restaurateur precies of jouw restauratieproject in aanmerking komt voor een subsidie of lening.

De uitvoering.

Om belanghebbenden op de hoogte te stellen welke financieringsregeling ze kunnen verwachten voor hun restauratie en het onderhoud van hun rijksmonument, ontwikkelden we voor het Nationaal Restauratiefonds een duidelijk infographic.

Met behulp van een simpele, duidelijke flow chart bewandel je het pad van jouw restauratieproject en wordt zonder moeite duidelijk welke financieringsregeling voor jou is weggelegd. Doordat de infographic in vier delen is opgedeeld, kon er veel informatie in verwerkt worden, zonder dat het zijn kracht zou verliezen door informatie-overload.

In het design is daarnaast gekozen om gebruik te maken van huisstijlkleuren om overeenstemming met de website www.monumenten.nl te waarborgen.  Daarbij is het staande formaat van de infographic super voor de mobielvriendelijkheid, waardoor het ideaal is voor online gebruik.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews