Provincie Flevoland – Mobiliteit Programma

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Mobiliteit Programma

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Om prettig te kunnen wonen, werken en recreëren in Flevoland is mobiel zijn enorm belangrijk. Of het nu op de weg, op het spoor of op het water is… We zijn de meest mobiele provincie van Nederland. Maar, als onze provincie groeit, moeten we wel mobiel kunnen blijven.

De Provincie Flevoland gaat de komende jaren hard aan de slag om de provincie goed bereikbaar te houden.

Zo moet iedereen altijd vlot en veilig naar z’n bestemming kunnen reizen op de openbare weg. Voor automobilisten accepteren wij niet meer dan een kwartier vertraging op een uur reistijd. Ook tijdens de spits! Verder gaan we de betrouwbaarheid van het openbaar vervoer vergroten zodat deze aansluit op de behoefte van onze inwoners.

Dit bereiken we door samen te werken met maatschappelijke partners, andere overheden en onze inwoners. Zo kunt u zich ook in de toekomst veilig en vrijuit blijven verplaatsen. Niet alleen binnen de provincie, maar ook daarbuiten!

Flevoland: Innovatief en ondernemend

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews