Provincie Flevoland – Energie

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Energie

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Op het gebied van windenergie heeft onze provincie de koppositie in Nederland. Vanaf 2020 produceren we net zo veel energie, als inwoners en bedrijven in Flevoland verbruiken. Het gaat ons voor de wind, we zijn dan energieneutraal!

Maar wat gebeurt er na 2020?

De Provincie Flevoland wil de koppositie behouden en zorgen dat deze bijdraagt aan de economische groei.

We gaan een stap verder door ook het energieverbruik van vervoer op te nemen in onze ambitie om energieneutraal te zijn. We kijken naar ál het energieverbruik in Flevoland. Dat verbruik kan kleiner worden door energiebesparing, als we bijvoorbeeld met z’n allen elektrisch gaan rijden.

Maar besparing alleen is niet genoeg. Er zal ook meer energie moeten worden opgewekt. Ondernemers gaan investeren in betere windmolens. Bedrijven en burgers kunnen ook hun steentje bijdragen door gezamenlijk zonnepanelen op hun dak te plaatsen. Met z’n allen maken we zo de Energieagenda 2030.

Deze ontwikkelingen zullen ervoor zorgen dat er meer banen ontstaan in de provincie en dat we ook in 2030 energieneutraal zijn.

Flevoland: Innovatief en ondernemend

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews