Proud Nerds – App2Order

Opdrachtgever:
Proud Nerds

Onderwerp:
App2Order

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:

Proud Nerds heeft een applicatie ontwikkeld die zorgprofessionals kan helpen bij bestellingen van steriele producten in de operatiekamer: App2Order. Om uit te leggen hoe deze app precies werkt, maakten wij een animatievideo.

De uitvoering.

Proud Nerds koos voor een standaard animatie voor de communicatie over hun nieuwe applicatie App2Order. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd naar zorgprofessionals waar de app voor bedoeld is en hoe deze werkt.

Aan de hand van onze Modern-animatiestijl en een blauw-groen kleurenpallet wordt het probleem van zorgprofessionals en de oplossing van Proud Nerds perfect weergegeven. Zo creëerden we een video die ideaal is voor externe uitingen.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van App2Order wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de uitleganimatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website van App2Order.