ProActive Software – Cashless

Opdrachtgever:
ProActive Software

Onderwerp:
Cashless

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Een kas op locatie is fraudegevoelig en brengt een veiligheidsrisico met zich mee. Het bijhouden is vaak een tijdrovende klus en lastig voor niet administratieve medewerkers. Hoe krijgt u nu meer controle over uw kas, of kunt u zelfs helemaal cashless gaan werken?

Met ProActive Kas & Pas is het heel eenvoudig om kasgeld te beheren zonder dat hier administratieve kennis voor nodig is. Via de software registreert u eenvoudig alle inkomsten en uitgaven uit uw kas. Aan het einde van een periode ondersteunt het programma de kastelling en afsluiting en worden de transacties verwerkt in uw boekhoudsysteem.

Met ProActive Kas & Pas kunt u cashgeld zelfs volledig terugdringen. Maak vanuit de software betaalpassen aan en stel individueel zaken in zoals de bestedingsruimte. De betaalpassen ondersteunen contactloos betalen, waardoor uw medewerkers altijd en overal nog eenvoudiger kunnen betalen.

Betalingen worden direct geregistreerd in de software. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van de bestedingsruimte en voltooide transacties. Uiteraard blijft het mogelijk om op incidentele basis cashtransacties te verantwoorden.

Volledige controle over uw kasgeld, of helemaal cashless werken? Neem contact met ons op!

proactive.nl/kasenpas

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews