PB Techniek – Bedrijfsfilm

Opdrachtgever:
PB Techniek

Onderwerp:
Bedrijfsfilm

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht:
Mistinstallaties van PB Techniek in de Nederlandse: waarom zijn ze essentieel en hoe gaat dit in zijn werk? In deze bedrijfsfilm wordt het een en ander geïntroduceerd en verduidelijkt.

De uitvoering.

Om de werking en essentie van mistinstallaties in kassen te verhelderen, ging PB Techniek voor een introductiefilm. Hierbij is uniek beeldmateriaal geschoten in HD en op locatie.

Doordat er wordt afgewisseld met live-action beelden, slow-motion, dronebeelden en motion graphics, denk aan de naam van PB Techniek die verschijnt in de kassen tijdens de eerste seconden van de film, heeft deze bedrijfsfilm een professioneel en filmisch effect.

Het is ideaal voor de inzet op verschillende kanalen, zoals op tv, tijdens events en op de website van PB Techniek. Daarbij is de bedrijfsfilm ook te optimaliseren voor online campagnes op YouTube, Google en social media.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews