Orbitvu – Productfotosystemen

Opdrachtgever:
Orbitvu

Onderwerp:
Productfotosystemen

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

 

Het script.

Het maken van professionele productfoto’s is een hele klus. Lampen instellen, de foto maken, inladen en vrijstaand maken, het beeld croppen en centreren, het bestand opslaan, hernoemen en uploaden. Voordat uiteindelijk de foto op je website staat ben je voor één product al snel een uur verder.

Met de productfotocabines van Orbitvu staat jouw vrijstaande foto in drie clicks online.

Hoe werkt het? Je plaatst je product in de fotocabine. Het systeem maakt geautomatiseerd een vrijstaande foto aan de hand van de door jouw gekozen instellingen. Vervolgens kun je de preview direct opslaan in de gewenste resolutie en in de juiste map. Je hoeft nu alleen nog maar de foto’s te uploaden naar je website.

Ben je blij met het resultaat? Dan maak je met dezelfde instellingen snel en eenvoudig foto’s van al je andere producten. Zo maak je met een fotocabine van Orbitvu tot 20 keer meer productfoto’s in dezelfde tijd.

Bekijk de mogelijkheden op orbitvu.nl.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews