Ontwikkelcentrum – Profiel Groen

Opdrachtgever:
Ontwikkelcentrum

Onderwerp:
Profiel Groen

Stijl:
Standaard animatie

Het script.

Het Ontwikkelcentrum presenteert de speciaal voor u vernieuwde editie van de methode Profiel Groen. Deze is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gebruikers van de eerste editie. Benieuwd naar alle vernieuwingen?

De editie verzekert u van een mooi resultaat. Uw leerlingen worden optimaal voorbereid op zowel het theorie als het praktijkdeel van het CSPE. Door het ruime en gevarieerde aanbod aan praktijkopdrachten en de compacte theorie, worden uw leerlingen aan het werk gezet om hun praktische talenten te ontwikkelen.

De vaste structuur en omvang bieden u en uw leerlingen optimaal houvast. En er blijft voldoende ruimte voor inbreng van eigen opdrachten en materialen.

De editie is voorzien van een compleet nieuwe vormgeving en sluit inhoudelijk aan op de bestaande methode Expeditie Groen voor de onderbouw.

Wilt u samen met uw leerlingen aan de slag met de vernieuwde editie van de methode Profiel Groen?

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews