OGZ – Webwinkel Vakdagen Aftermovie

Opdrachtgever:
OGZ

Onderwerp:
Webwinkel Vakdagen Aftermovie

Stijl:
Aftermovie

Opdracht: 
De webwinkel vakdagen werden vastgelegd in een professionele aftermovie om op terug te blikken en de beleving van het event visueel te delen met bezoekers en anderen!

De uitvoering.

Onze crew ging op pad om tijdens de Web Winkel Dagen de stands, de mensen en de sfeer van het event vast te leggen in een ruime collectie aan beeldmateriaal. Dit maakte het voor onze ervaren editors makkelijker om een rijke en diverse aftermovie te creëren.

Een aftermovie is heel geschikt voor allerlei vormen van online communicatie, denk aan social media, in advertentiecampagnes, op je website, et cetera.

De veelzijdigheid van een aftermovie is niet het enige voordeel; het is een super goede manier om eWOM (electronic word-of-mouth) te stimuleren. Want mensen die nog lang napraten over je event, kunnen er uiteindelijk weer voor zorgen dat er steeds meer bezoekers komen bij de volgende editie!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews