NVM – Bezichtigingsapp

Opdrachtgever:
Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars

Onderwerp:
Bezichtigingsapp

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
Een app voor het overzicht nog overzichterlijker uitleggen? NVM koos voor een maatwerk infographic waarin we de belangrijkste features en thema’s binnen haar Bezichtigingsapp uitvouwen en belichten, voor nog makkelijker gebruik van de applicatie.

De uitvoering.

In dit kleurrijk maatwerk project vouwen we de Bezichtigingsapp van het NVM geheel uit.  Zo wordt niet alleen duidelijk wat de app voor inzichten biedt aan gebruikers, maar ook de hoe de gebruikswijze ervan in elkaar steekt.

Verder is in het design gefocust op losse elementen die toch met elkaar in contact staan met oog op hoe de applicatie is gebouwd. Met als inspriatie de huidige woningbranche, is er een futuristische en abstract bouwwerk tot stand gekomen waarmee de infographic een lichte knipoog naar de woningbranche geeft.

In het design is tevens een korte legenda in de intro opgenomen ter verduidelijking van de thema’s in de app. Daarbij is de tekst beperkt tot slechts één zin voor het verduidelijken van een feature. Op die manier ligt de nadruk op het design en doen de illustraties hun werk. Oftewel, de kracht van een infographic!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews