Memory Group – Talent Match

Opdrachtgever:
Memory Group

Onderwerp:
Talent Match

Stijl:
Maatwerk Infographic

Het script.

Ben je opzoek naar een stage, eerste baan of een nieuwe uitdaging? Het kan dan lastig zijn om de juiste werkgever en de juiste functie te vinden. Het afstruinen van Social Media en vacaturebanken kost veel tijd en veel is voor jou niet relevant. Met TalentMatch vind je werkgevers en vacatures die bij jou passen!

Op Jobnet.nl maak je een gedetailleerd profiel aan. Val extra op met een goede pitch, profielfoto en een overzicht van jouw skills. Je gegevens worden vervolgens automatisch gematcht met profielen en vacatures van werkgevers. Door een match te accepteren bepaal je zelf of een werkgever je op mag nemen in zijn talentpool. Geen contact met recruiters van organisaties waar je niet in geïnteresseerd bent dus. De werkgevers waar jij wèl voor kiest, kunnen contact met je opnemen voor passende carrièrekansen.

Met een match weet je direct dat je profiel voldoet aan de voorwaarden van de werkgever. Ze zijn op zoek naar jouw kennis, ervaring en talenten.

Zie TalentMatch als een datingprofiel, maar dan voor je carrière. Maak je profiel aan op Jobnet.nl!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews