Memory Group – Match & Meet

Opdrachtgever:
Memory Group

Onderwerp:
Match & Meet

Stijl:
Infographic Uitleganimaties

Het script.

Als student, starter of young professional vind je online héél veel werkgevers en nog veel meer vacatures. Maar na het sturen van een sollicitatiebrief, moet je altijd nog maar afwachten of je op gesprek mag komen. Laat staan dat je weet waar en wanneer…

Met Match & Meet ontdek je gemakkelijk en online welke topwerkgevers écht op zoek zijn naar jou. Schrijf je in voor één van onze carrièrebeurzen en vul je Match & Meet profiel in. Zo ontstaat er een match met werkgevers die dé baan voor jou hebben. Je ontvangt direct een uitnodiging om deze werkgevers te ontmoeten op de carrièrebeurs. Dat eerste gesprek is dus meteen binnen!

Met een paar matches op zak verloopt jouw carrièrebeurs efficiënt en doelgericht. Je weet welke recruiters jou graag ontmoeten en deze match toon je gemakkelijk aan met jouw speciale ticket. Hiermee heb je ook nog eens voorrang bij de stands van jouw matches en hoef je niet in de rij te staan om ze te spreken.

Ontmoet jij binnenkort jouw carrièrematch? Ga dan naar MatchandMeet.me en start je nieuwe carrière!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews