Magneds – Coupon Club

Opdrachtgever:
Magneds

Onderwerp:
Coupon Club

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Met het verzamelen van coupons en geld-terug acties kun je veel besparen. Zou jij “nee” zeggen tegen wat extra geld?

Toch is het vaak een hoop gedoe. Je moet een actie zoeken, de zegels van de verpakkingen halen, de coupon en kassabon opsturen en daarna ook nog eens wachten op je geld. Veel moeite en een beetje ouderwets toch? Gelukkig is er nu CouponClub! Met CouponClub verdien je makkelijk geld, zonder uitknip- en opstuurwerk.

Download de gratis app en begin direct met besparen.

Het werkt heel simpel: kies de aanbieding die jij interessant vindt. Elke week komen er nieuwe actieproducten bij! Scan na aankoop de streepjescode van jouw product en de kassabon. Gewoon met je smartphone!

Gelukt? CouponClub maakt het geld snel en veilig aan je over. Nog meer verdienen? Met CouponClub kun je meer halen uit je aankopen. Geef bijvoorbeeld een review op een product of beantwoord een vraag en verdien direct extra geld.

Begin vandaag met besparen: download de gratis app en ontdek alle aanbiedingen!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews