Magic Carpets – Tapijttegels

Opdrachtgever:
Magic Carpets

Onderwerp:
Tapijttegels

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Zelf tapijt leggen is een vervelende klus. Tapijt op rol is groot, zwaar en netjes afsnijden is een hele opgave. Om nog maar te zwijgen over het snijverlies dat je hebt. Je tapijt laten leggen is een goed alternatief, maar dan lopen de kosten op…

Tapijttegels van Magic Carpets zijn makkelijk zelf te leggen in uw woning of kantoor. Met tapijttegels heb je minder snijverlies, ze zijn te vervangen bij vlekken en zò mee te nemen bij een verhuizing. Daarbij is een ondervloer lang niet altijd nodig!

Magic Carpets levert direct af van familiebedrijf van Heugten, die al meer dan 60 jaar ‘oer-kwaliteit’ tapijttegels produceert. Met de grootste collectie tapijttegels van Nederland  kun je bij ons terecht voor professioneel advies en snelle leveringen. Je bestelling wordt altijd door ons persoonlijk afgeleverd. Bij bestellingen boven de tweehonderdvijftig euro is bezorging gratis.

Bestel online op magic-carpets.nl of kom bij ons langs in Nijkerk!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews