Leven Met Kanker – Werk

Opdrachtgever:
Leven Met Kanker

Onderwerp:
Werk

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Wanneer je leeft met kanker komt werk vaak op een lager pitje te staan. Misschien overweeg je minder of helemaal niet meer te gaan werken of juist voor jezelf te beginnen. De ervaring leert dat hoe eerder je na je diagnose in gesprek gaat met je werkgever, hoe groter de kans is dat je succesvol terugkeert op de werkvloer. Maar hoe pak je dat aan?

Om je te helpen biedt Levenmetkanker gratis ondersteuning. Op kanker.nl/werk vind je een aantal handige tools. Zo krijg je met online cursussen inzicht in hoe je de zaken kunt afstemmen met je werkgever en collega’s. En of zelfstandig ondernemen iets voor je is.

Wil je weten wat jouw rechten en plichten zijn? Dan biedt onze denkhulp nuttige tips en antwoorden bij juridische vragen.

Stel je wordt deels afgekeurd voor je werk, wat zijn de gevolgen dan voor je inkomen? Kan je straks je hypotheek wel betalen? Een online rekenhulp biedt uitkomst.

Wil je liever met iemand in gesprek over deze of andere vragen? Kies dan een van onze ambassadeurs en neem contact op. Vanuit hun persoonlijke ervaringen kunnen zij antwoord bieden op de meeste vragen.

Informeer en versterk jezelf. Ga naar kanker.nl/werk en stel jouw vraag.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews