K+ Adviesgroep – Kare+Kure

Client:
K+ Adviesgroep

Subject:
Kare+Kure

Style:
Standaard Animatie

Het script.

Als eigenaar of beheerder wil je dat jouw gebouw nu, maar ook op de langere termijn in goede staat verkeert en aan alle wet- en regelgeving voldoet.

Bouwkundige zaken zijn veelal goed op orde. Echter, de technisch installaties zijn vaak complex en de integrale kennis voor het beheer en onderhoud hiervan ontbreekt. De installaties functioneren daardoor niet naar behoren. Met als gevolg stijgende onderhoudskosten, onnodig hoge energielasten en een groeiend aantal ontevreden gebruikers. Kare+Kure voorkomt dit alles.

Kare+ ontzorgt bij het duurzaam beheren en onderhouden van je installaties. Van het waarborgen van deugdelijk onderhoud tot het beheersen van de onderhoudskosten en het adviseren van verantwoorde, slimme en duurzame investeringen voor de toekomst.

Kure+ brengt technische problemen aan gebouw en installaties in beeld. Onze inspectiedienst Gebouwen en Installaties voert aansluitend metingen uit en reikt je passende oplossingen aan voor een gezonder gebouw, beter functionerende installaties en meer tevreden gebruikers.

Kare+Kure legt de basis voor een duurzame en toekomstbestendige huisvesting.

Geïnteresseerd  in Kare+Kure ? Bel K+ Adviesgroep!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews