iRecruit – Recruitment as a Service

Opdrachtgever:
iRecruit

Onderwerp:
Recruitment as a Service

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Als manager ben je al druk genoeg. Nieuw personeel aannemen kan het werk verlichten, maar neemt ook veel tijd in beslag. Wat nu als er heel weinig mensen reageren? Of juist heel veel, hoe maak je dan de juiste keuze?

iRecruit zorgt voor de juiste invulling van een vacature, zonder dat dit onnodig veel tijd en geld kost. We bieden je een eigen i-Recruiter die het volledige recruitmentproces verzorgt. Van het schrijven van een vacaturetekst, het werven en benaderen van kandidaten tot en met de contractuele onderhandelingen. We werken altijd vanuit jouw naam. We zijn helder, eerlijk en duidelijk. Bij ons weet je waar je aan toe bent.

Dit noemen we “Recruitment as a Service”.

Wij geloven niet in anonieme vacatures en het ongevraagd doorsturen van niet passende cv’s tegen torenhoge bedragen. Door onze hoge mate van betrokkenheid, unieke werkwijze en onze jarenlange ervaring garanderen we de invulling van alle soorten vacatures tegen een vaste lage prijs.

Nieuwsgierig geworden? Ga ook de uitdaging aan en maak een afspraak.

iRecruit, omdat het ook anders kan.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews