IFB Filtertechniek – Filtertechniek

Opdrachtgever:
IFB Filtertechniek

Onderwerp:
Filtertechniek

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Fijnstof. Kleine, onzichtbare deeltjes in de lucht…Tot wel 70x kleiner, dan de diameter van een haar. De kleinste deeltjes zijn het meest schadelijk voor uw gezondheid. Ze zweven niet alleen buiten, maar ook binnen, in huis, op kantoor en in openbare ruimtes.

IFB Filtertechniek levert schone binnenlucht, en zorgt hiermee voor een gezonder leven.

Al meer dan 40 jaar zijn wij specialist op het gebied van luchtfiltratie en leveren filters volgens de meest recente normeringen.

Onze adviseurs komen op locatie en geven u advies op maat. Zo weet u precies welke filters voor uw situatie het meest geschikt zijn. Daarnaast kunnen wij ook een TCO berekening maken. Zo krijgt u niet alleen de beste, maar ook de meest duurzame filters. Vervolgens kunt u eenvoudig bestellen. Ook via onze webshop en elektronisch. Bestelt u filters of toebehoren voor verschillende installaties? Dan verpakken wij deze per bestemming. Alle gangbare filters zijn uit voorraad leverbaar op de gewenste locatie en het gewenste tijdstip.

Ook behoefte aan schone binnenlucht en een gezonder leven?

Laat u dan informeren door één van onze filtratie specialisten.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews