Ietstedruk.nl – Drukwerkmakelaar

Opdrachtgever:
Ietstedruk.nl

Onderwerp:
Drukwerkmakelaar

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Je logo en drukbestanden aanleveren, het correcte bestandsformaat- en de juiste afmetingen kiezen, drukwerk aanleveren bij een online drukker kan een ramp zijn (*2). Als zzp-er of mkb-er ben je al druk genoeg met je dagelijkse werkzaamheden.

Ietstedruk.nl neemt dit werk voor je uit handen.

Eén telefoontje of appje is genoeg. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste prijs voor jouw drukwerk. Het aanleveren van bestanden, vragen van de drukker en de verzending van het drukwerk: jouw persoonlijke contactpersoon neemt het allemaal uit handen. Wij bieden je het advies, de persoonlijke service en kwaliteit van een “drukker om de hoek” tegen de aantrekkelijke prijs van een online aanbieder.

Zo behalen wij bij onze klanten een gemiddelde besparing van 20% op de drukkosten. Zie ietstedruk.nl als de makelaar voor al jouw drukwerk. Vraag een vrijblijvende offerte aan op ietstedruk.nl en ontvang een gratis sample pakket

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews